Det beste til kjøkkenet!

BAKEREN OG KOKKEN!
JULENS BESTE LØSNING<3

 

bakeren og kokken har de beste julegave tipsene til de som elsker å bake eller å ha et ryddig fint kjøkken med fine ting som faktisk fungerer. hvis du ikke vet hva du vil gi i julegave er det enda ikke forsent å bestille på nett. Har jeg noen enkle og fine tips som både jeg min familie hadde ville hatt selv, jeg har faktisk tenkt å bestille noe av dette selv.

hær har du foreksempel en fin brødrister som er i forskjellige farger og ser veldig fansy ut til kunn: 1 395 kr

hær har du en kjempe fin kjøkkenmaskin som er helt klart kjempe god å bake med! for kunn: 4 995 krog hvis du skal bake masse peppekaker til neste år har du en søt sillikonkjevle i blå og flere farger til kunn: 499 kr!og en fin plate til brød og løk og grønnsaker til for kunn: 439!og sist og ikke minst en avkjølingsrist på hele fire etasjer for kunn: 249 kr!


 

hær er da noen tips til noe fint å gi bort i julegavet og noe de fleste blir veldig fornøyde av! du kan også finne hyller,gavekort,uteting,boller og masse andre ting på bakerenogkokken.no for å bestille og se på de fine tingene de har. håper du ser på denne siden og tar deg god tid -kine<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Antall medlemmer: 0

Bli medlem i denne gruppen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits